New Automation Technology

Beckhoff realiserer åpne automatiseringssystemer på grunnlag av PC-basert styringsteknikk. Produktspekteret omfatter hovedområdene industri-PC, I/O- og feltbuskomponenter, drivteknikk og automatiseringsprogramvare. Det finnes produktlinjer for alle områder, som fungerer som enkeltkomponenter eller samlet, som et komplett, tilpasset styringssystem. „New Automation Technology“ fra Beckhoff står for universal og bransjeuavhengig styrings- og automatiseringsløsninger, som brukes globalt i de mest forskjellige anvendelser, fra CNC-styrte verktøysmaskiner til intelligente styringer av bygg.


Beckhoff Norge

Beckhoff har et verdensomspennende nettverk av datterselskaper og distributører. Det norske selskapet Beckhoff Automation AS ble grunnlagt i 2009 og er plassert på Borre ved forskningsparken i Vestfold. Forskningsparken i Vestfold ligger i samme område som Universitet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold, på Bakkenteigen rett utenfor Horten sentrum. Daglig leder er Kim Kiltveit. Ved siden av våre aktiviteter innen salg, support og service, tilbyr vi kurser over våre hardware- og softwareprodukter. Beckhoff Norge har også salg/servicekontorer i Kristiansand og Stavanger.

Beckhoff Automation

Hovedkontoret Verl, Tyskland

916 million € (+13 %)
Omsetning i utvikling 2018
4,300
Ansatte worldwide
38
Datterselskaper world wide
22
Salgs- og Teknikkavdelinger i Tyskland
Mer enn 75
Distributører worldwide
Omsetning i utvikling 

Omsetning i utvikling

Global presens på alle kontinenter
Global presens på alle kontinenter

De sentrale divisjoner av Beckhoff, som for eksempel utvikling, produksjon, administrasjon, distribusjon, markedsføring, support og service er lokalisert i Beckhoff Automations hovedkvarter i Verl, Tyskland. Raskt voksende tilstedeværelse i det internasjonale markedet skjer gjennom datterselskaper. Gjennom verdensomspennende samarbeid med partnere, er Beckhoff representert i mer enn 75 land.

PC basert
PC basert

Siden bedriften ble grunnlagt i 1980 danner det konsekvent utvikling av innovative produkter og løsninger, på grunnlag av PC-basert styringsteknikk, som er grunnlaget til den vedvarende suksessen. Mange standarder i automatiseringsteknikken, som i dag er en selvfølge, ble tidlig oppdaget av Beckhoff og brakt vellykket på markedet. PC-control filosofien til Beckhoff og oppfinnelsen av Lightbus systemet, busklemmene og automatiseringsprogramvaren TwinCAT er milepæler i automatiseringsteknikken, og har bevist seg som effektive alternativer til tradisjonell styringsteknikk. EtherCAT, sanntid Ethernet løsninger stiller en ny generasjon av styrings- og reguleringskonsepter til en fremtidsrettet, effektiv teknologi til rådighet.