IPC, I/O, Motion and Automation

Beckhoff realiserer åpne automatiseringssystemer på grunnlag av PC-basert styringsteknikk. Produktspekteret omfatter hovedområdene industri-PC, I/O- og feltbuskomponenter, drivteknikk og automatiseringsprogramvare.

 

 
Beckhoff | The IPC Company
The IPC Company

Beckhoff leverer den passende industri-PC-en til hver anvendelse. Gjennom de høykvalitative komponentene, baserende på åpne standarder, og den individuelle kapselkonstruksjonen er industri-PC-ene optimalt utstyrt for alle styringskrav. Med Embedded-PC-er er modulær IPC-teknikk, også i liten teknikk, tilgjengelig for hatteskinnemontering. I tillegg til bruk innen automatisering er Beckhoff industri PC-er også ideelt egnet for ytterligere oppgaveområder, hvor det behøves en pålitelig og robust PC-teknikk.

 
Beckhoff | The I/O Company
The I/O Company

Beckhoff har den riktige teknikken for hvert signal og hver feltbus. Beckhoff gir et omfattende tilbud av feltbuskomponenter for alle vanlige I/O-er og bussystemer. Med busklemmene i vernetypen IP20 og feltbus-boksmodulene i IP 67 står et komplett program tilgjengelig for alle viktige signaltyper og feltbussystemer. I tillegg til vanlige bussystemer tilbyr Beckhoff et komplett EtherCAT I / O range for høyhastighets Ethernet-feltbuss basert på EtherCAT terminaler, EtherCAT Box og EtherCAT Plug-in moduler.

 
Beckhoff | The Motion Company
The Motion Company

Beckhoff drivteknikk er et fullstendig og moderne drivsystem i kombinasjon med Motion-Control løsningene til automatiseringsprogramvare TwinCAT. For en og flerakslede posisjoneringsoppgaver med høydynamiske krav er den PC-baserte styringsteknikken til Beckhoff topp utstyrt. Topputførelse og dynamikk tilbyr servoforsterkerserien AX5000 og og AX8000 multi-akse servosystem med en effektiv EtherCAT-systemkommunikasjon. Servomotorer med én kabel Technology som kombinerer power og feedback i én standard motorkabel, reduserer materiell- og montasje kostnader. Driversystemet XTS (eXtended Transport System) erstatter klassiske mekaniske systemer med innovativ mekatronikk. Det muliggjør enkel produkttransport-applikasjoner med en kontinuerlig strøm av materialet.

 
Beckhoff | The Automation Company
The Automation Company

Beckhoff tilbyr omfattende systemløsninger i forskjellige effektivitetsklasser for alle områder innen automatisering. Styringsteknikken kan skaleres – fra effektiv industri-PC til mini-SPS – og kan tilpasses anvendelsen optimalt. Automatiseringsprogramvaren TwinCAT integrerer sanntidsstyring med SPS-, NC- og CNC-funksjoner i en pakke. Programmeringen til Beckhoff-styringer skjer enhetlig med TwinCAT, iht. programmeringsstandardene til IEC
61131-3.